Over Fromagerie Europa

Al bijna 47 jaar vinden de kazen en delicatessen van Fromagerie Europa hun weg naar de consument via zowel de traditionele handel (o.a. kaasspeciaalzaken en weekmarkten) als via het buitenhuishoudelijke kanaal; en dan met name horeca en catering. In welk kanaal u ook actief bent, bij Fromagerie Europa bent u altijd verzekerd van een absoluut topproduct dat in perfecte (gekoelde) staat bij u aankomt. Ons uitgekiende voorraad- en bestelsysteem is daar volledig op ingericht.

Fromagerie Europa loopt niet alleen voorop als het gaat om het introduceren van nieuwe of onbekende kaassoorten op de Nederlandse markt, ook met het voeren van bijvoorbeeld tapasproducten en verse pasta's hebben we de trend gezet. Dat is ook de missie van Fromagerie Europa. Of zoals directeuren Luc Rijsbergen en Leo van der Geest het formuleren: "Wij speuren continu binnen en buiten onze landsgrenzen naar producten waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden. Onze passie ligt bij het ontdekken van nieuwe producten en trends. Daarin moeten we een meerwaarde zijn voor onze afnemers."

 


Fromagerie Europa voert meer dan duizend verschillende kaassoorten uit binnen- en buitenland. Die kazen hebben allemaal een gemene deler: het zijn uitgesproken kwaliteitsproducten. Inspelend op de vraag van onze afnemers voeren we tegenwoordig ook uiteenlopende delicatessen als: olijven, tapenades, toast, confitura's, mosterd en kaasgerelateerde snackproducten.