Acties van Fromagerie Europa

Taleggio Colombo DOP

Traditionele halfharde kaas uit het Italiaanse Lombardije gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. Deze vierkante kaas heeft kenmerkende strepen en een ruwe, rossige korst. De unieke geur en kleur onstaan door het leefklimaat in de grotten veroorzaakt door natuurlijke luchtcirculatie. Super lekkere kaas om op de kaasplank te doen maar ook goed om te smelten of te grillen.

 2833 Taleggio DOP Colombo.jpg

Artikelnummer 2833


Alphenaer Gerijpte geitenkaas

Met trots stellen we u alvast graag voor aan de eerste telg van de Alphenaer familie. Deze familie bestaat uit een specifiek geselecteerd aantal superieure kazen die in de kaasmakerij met de grootste zorg en liefde worden bereid. Het assortiment start metde Gerijpte geitenkaasrol. Alleen deze kaas mag het Alphenaer merk dragen. De gerijpte geitenkaas van Alphenaer is superieur van kwaliteit en onweerstaanbaar lekker van smaak. De traditionele witschimmel omringt de zachte kaas en geeft deze een smeuïge en pittige smaak naarmate deze verder rijpt.

Alphenaer Gerijpte geitenkaas.jpgAlphenaer Gerijpte geitenkaas2.jpg

In de nabij toekomst volgen er meer geitenkaas producten onder het Alphenaer label. Hou het in de gaten.

 


Digitaal Actieprogramma

Fromagerie Europa komt elke 2 weken met een digitaal actie- programma met uiteenlopende Binnen- en Buitenlandse kazen en delicatessen. Wilt u het digitale actieprogramma ontvangen dan kunt u hier uw naw-gegevens doorgeven.